BellaItalia2012.reismee.nl

7e dag Saumur -> Aubeterre-sur-Dronne

Vandaag gaan we weer even wat km's maken (+/- 260km), van Saumur in de Loire naar Aubeterre-sur-Dronne waar Frans en Carmel wonen. Die gaan we even bezoeken en dan rijden we zaterdag door naar het huisje wat we 'last minute' vorige week vrijdag hebben geboekt. Met de link hieronder heb je alvast een indruk van het huisje !

We weten alleen nog niet of we hier ook Wi-Fi hebben, anders kunnen we mogelijk een week lang dit reisblog niet aanvullen en dan ook geen foto's uploaden ...... wordt vervolgd.

Oh ja, vannachteen beste regenbui met onweer (in de verte)gehad en vandaag is het in heel Frankrijk, met uitzondering van de Côte d'Azur, bewolkt, regenachtig en lokaal kan het onweren. Voor morgen zijn de vooruitzichten dat het weer opklaart en vanaf zondag weer mooie weer. Dan treffen we hetzo'n dag dat we in de auto zitten, wel niet leuk voor de vergezichten en de momenten dat we ergens willen stoppen, maar beter zo dan dat we dit weer op onze plaats van bestemming krijgen.

À bientôt

Ingeborg

Nou meid, die onweer en regen heeft inmiddels Nederland bereikt. Lijkt wel nacht zo donker als het nu is. Mooi huisje trouwens :-).
Jullie vakantie klinkt als een heerlijke gastronomische reis.
Have fun samen.
Big hug,